Miscarea Zeitgeist


Lungmetrajul "Zeitgesit: The Movie" produs de Peter Joseph in 2007 , atinge subiecte piperate: pune la indoiala adevarul dictat de biblie (religie), scoate la iveala cateva parti nevazute ale economiei mondiale, etc.
Accesand site-ul http://www.imdb.com/, la sectiunea User Comments Tudor Vieru spune asa:
(Comment on this title)
80 out of 109 people found the following comment useful:- Actions, not questions, 18 February 2008
Author: TudorVieru from Romania
"zeitgeist, like the man from earth, is not meant to provide answers or change conceptions, but simply presents a possible path of evolution for mankind. I've met many people that were not able psychically to conceive that such a massive conspiracy could actually exist. I guess this is the most difficult thing to believe. To be pulled out of a world that makes sense and that they can understand and suddenly to find themselves alone facing a brutal system, governed by secrets and lies and manipulations."
Nimic mai corect. "Zeitgeist: The Movie" "rupe gura" audientei, bombardand in fiecare din cele 3 parti ale sale cu adevaruri patrunzatoare! Nu putini sunt cei cuprinsi de epifanie la finalul filmului. Dar, bineinteles, parerile sunt impartite, normal. In schimb, una peste alta, controversatul film aduce omenirea cu o treapta mai sus pe scara cunoasterii, desi face valuri atat in tabara adeptilor teoriei conspiratiei cat si in cea a religiosilor neclintiti. E bun filmul! Te ajuta intr-o oarecare masura, chiar daca unii nu vor sa recunoasca.
In 2008, Peter Joseph revine. De data aceasta mai sigur pe el, caci este constient de numarul mare de fani pe care i-a atras de partea lui in 2007 cu primul sau film. Urmeaza "Zeitgeist: Addendum". Economia ca motor al lumii este explicata si mai pe indelete. Informatii folositoare, pe care nu cred ca cineva sa le fi putut descoperi tocmai usor, curg odata cu firul filmului si toti raman cu gura cascata! Subiectul "Economic Hitman" este iarasi o noutate pentru 90% din populatia mondiala. Peter Joseph devine un maestru in ochii tuturor adeptilor teoriei conspiratiei. "Neclintitii" ajung sa ii dea dreptate (doar in anumite contexte, evident)! Persoane a caror educatie a fost de natura sa ii impiedice sa-si miste rotite din cap, incep sa isi puna usoare semne de intrebare. Zeitgeist schimba lumea!
O foarte mare realizare! Bravo Peter!
.
.
.
.
.
.
STOP!
.
.
.
.
.
.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Proiectul Venus!?
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
...Peter... tu esti, frate?
Peter: DA!
Ce e cu faza asta? O noua lume, mai buna... fara locuri de munca!? Roboti!? Un singur guvern?
Peter: DA!
Tu vorbesti serios!????
Peter: DA!
Pai asta ma duce cu gandul la ... ceva gen "DOAMNE FERSTE!"
Peter: DE CE?
De bune ce au fost ambele tale filme si la sfarsit ai dat cu batu' in balta.
Peter: aaa.. pai stai.. sa vezi, eu nu....
Hai ca am treaba! O noua ordine mondiala!? De asta imi esti?
De ce credeti ca filmul nu a fost bannat... sau cum se scrie. De ce nu a fost interzis? Sau macar sa supere pe cineva? Fiindca autorii "Zeitgeist" NU sunt niste oameni ce vor sa infrunte conspiratiile si sa inlature raspandirea organizatiilor ce au ca scop formarea unei singure mari tari sub un sigur mare guvern. Autorii filmelor "Zeitgeist" nu sunt cei ce au descoperit ceva si vor sa arate lumii. Ei sunt cei ce orchestreaza toata manaria cu NWO;
Pacat... Era si Anormal ca unii din randul celor monitorizati ( adica dintre noi, fiecare) sa aiba accces la atata informatie ( corecta de altfel ).
"Zeitgeist" ! Stati linistiti... si-or sa mai fie!

Stumble Upon Toolbar

Niciun comentariu: