Cum sa ... razi?

Rasul este partea buna din viata. Micile noastre bucurii, cu rasete si zambete de zi cu zi, ne ajuta sa fim optimisti in drumul nostru catre "apus", uitand de necazuri si tristeti. Moralul trebuie ajutat! Altfel... e greu de spus daca viata mai e intr-adevar viata, cand nu ai ras ...nici macar o data.
Vremurile sunt grele, zici? Sa facem haz de necaz, si sa ne intarim! Viata cu probleme este un fel de pleonasm. Toti cadem prada obstacolelor si piedicilor din calea atingerii a ceea ce ne-am propus. E un lucru normal, se numeste, in mare,... rutina. Dar, totul e sa fii optimist si increzator in fortele proprii.

Al Bundy (Ed O'Neill) este un personaj care trebuie musai adus in discutie. Cand vine vorma de celebrul serial "Married with Children", intrebarea de mai sus " Cum sa razi?" devine inevitabil
"Cum sa Nu razi?". Si pe buna dreptate:



Familia Bundy (Married... with Children) este un sitcom american produs de televiziunea FOX. S-a întins pe 11 sezoane, între anii 1987 şi 1997, având 262 de episoade. Rolurile principale au fost jucate de Ed O'Neill, Katey Sagal, Christina Applegate, David Faustino, David Garrison, Amanda Bearse şi Ted McGinley.






Pentru free download click AICI









Un al doilea sitcom la care sa tot te uiti si sa te relaxezi, dupa o zi grea de munca... sau... la finele unui sir de cursuri, seminare si laboratoare destul de greoaie si plictisitoare:

"Friends"
Mai au nevoie de prezentare?! Rachel, Monica, Phoebe, Joey, Chandler si Ross. Sase prieteni care se lupta sa supravietuiasca pe cont propriu in lumea dura a Manhatten-ului.

A fost creat de David Crane şi Marta Kauffman şi produs de Bright/Kauffman/Crane Productions împreună cu Warner Bros. pentru postul american de televiziune NBC, timp de 10 sezoane (1994 - 2004) - totalizând 236 de episoade. Primul episod a fost difuzat la data de 22 septembrie 1994, iar ultimul pe 6 mai 2004.







În termeni monetari, Prietenii tăi este cel mai de succes sitcom din toate timpurile. Spre sfârşitul filmărilor, actorii erau plătiţi cu $1.000.000 pe episod.

"Seinfeld"
Jerry Seinfeld are rolului unei comic de treizeci şi ceva de ani, care are 3 prieteni apropiaţi: George (Jason Alexander), un individ complexat şi adesea mincinos, vecinul excentric Kramer (Michael Richards) şi fosta sa prietenă Elaine (Julia Luis-Dreyfus). Printe alţii, vecinul lui Kramer, Newman, părinţii lui Jerry şi părinţii lui George apar în multe din episodele serialului.





Seinfeld este cunoscut ca "serialul despre nimic", dar de fapt, foarte multe s-au întâmplat în serialul acesta plin de fantezie, care a îndrăznit să încalce numeroase tabuuri. Serialul este lipsit atât de elementele sentimentale cât şi de intenţiile moralizatoare de obicei prezente în serialele americane.

"Silent Library"

Cat de silentios poti fi intr-o sala de lectura, cand trebuie sa indeplinesti pedeapsa dupa pedeapsa?





Pentru mai multe clipuri cu acesti baieti deja celebri accesati www.youtube.com



"Remi Gaillard"
Cine este acest Remi?










Stumble Upon Toolbar

Niciun comentariu: